Home
who we are
what we do
actual offers
5Q model
clients
Contact
 
 

privacy statement

 
Voor de Pontes International BV staat het belang van de klant – uw belang – te allen tijde centraal. Dat betekent dat wij HR- en Organisatie advies diensten, -producten én oplossingen bieden, die voor u waardevol zijn en aansluiten bij uw situatie. Gebaseerd op integriteit en wederzijds respect.

Privacy statement
Dit is het privacy statement van Pontes International BV, gevestigd te Breda aan Baronielaan 4, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 55406009,
Pontes International BV (hierna “PONTES”) is een besloten vennootschap met rechtspersoonlijkheid welke tevens handelt onder de namen:

• Pontes International BV (www.pontesgroup.com)

PONTES is verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Wij hechten veel belang aan uw privacy. De door u aan ons verstrekte persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en beveiligd in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens. Daarnaast onderschrijft PONTES de NIP en NOBCO Gedragscodes. Deze gedragscodes zijn een uitwerking van de Branche- en vakspecialistenregels in het kader van professioneel handelen en ter bescherming van de omgang met persoonsgegevens van klanten. Een exemplaar van de gedragscode kunt u aanvragen bij ons.

De door u verstrekte persoonsgegevens gebruikt PONTES alleen om haar dienstverlening te optimaliseren en om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over haar producten en diensten. Uw persoonsgegevens zijn beschikbaar voor alle onderdelen van PONTES, zodat steeds een zo afgewogen en evenwichtig mogelijk advies of dienst geleverd kan worden.

1. WELKE GEGEVENS SLAAN WE OP?

Verstrekte persoonsgegevens
De door u verstrekte persoonsgegevens gebruikt PONTES om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over haar producten en diensten. Uw persoonsgegevens zijn beschikbaar voor alle onderdelen van de Pontes International BV, zodat steeds een zo afgewogen en evenwichtig mogelijk advies of dienst geleverd kan worden. Daarnaast worden deze gegevens gebruikt voor het onderzoeksdoelstellingen in het algemeen. Als u geen informatie over diensten en producten wilt ontvangen, dan kunt u dat kenbaar maken bij het onderdeel van de Pontes International BV waar u klant bent.

Kandidaat gegevens
Voor de correcte uitvoering van analyses is het noodzakelijk dat PONTES tevens beschikt over persoonsgegevens van de kandidaat. Dit is niet altijd de persoon of organisatie die PONTES (online) opdracht geeft tot uitvoering van analyses.

Deze gegevens zijn de aanhef, volledige naam en emailadres. Dit is noodzakelijk voor het opstarten en uitnodigen van de kandidaat vanuit ons systeem, voor het genereren van de juiste aanhef en benaming in de rapportages, versturen van de persoonlijke rapportages naar de kandidaat. In het geval van onze (aanvullende) diensten is dit noodzakelijk zodat de coach weet wie hij/zij verwacht.

2. VERANTWOORDELIJKHEID JUISTHEID PERSOONSGEGEVENS
U bent zelf verantwoordelijk voor het correct en volledig verstrekken van de benodigde persoonsgegevens en wijzigingen daarin. PONTES is niet aansprakelijk voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik door PONTES van deze onjuiste c.q. onvolledige persoonsgegevens. Ook blijft u zelf verantwoordelijk voor de beveiliging van uw eigen email-omgeving en de bij u opgeslagen persoonsgegevens die ook door PONTES worden of zijn gebruikt.

3. AAN WIE VERSTREKKEN WIJ PERSOONSGEGEVENS?
Persoonsgegevens worden enkel aan derden verstrekt als dat noodzakelijk is voor de goede uitvoering van onze overeenkomst met u. Hierbij moet u denken aan aangesloten associés/partners van PONTES die door PONTES worden ingezet ter uitvoering van onze diensten. Deze derden zijn gehouden aan een geheimhoudingsbeding.

Persoonlijke rapporten, zoals WO rapporten en coach dossiers, worden alleen verstrekt aan de kandidaat zelf. Deze rapporten worden als PDF-bestand naar het persoonlijk emailadres van de kandidaat verzonden. Ook als de opdrachtgever van PONTES niet de kandidaat is. PONTES zal persoonlijke rapporten nooit met derden (waaronder in dit geval ook de opdrachtgever) delen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de kandidaat zelf.

4. WAAR SLAAN WE PERSOONSGEGEVENS OP?
Persoonlijke gegevens slaan we op in een beveiligde database bij onze hostingpartij in Nederland. Onze hostingpartij beschikt over de juiste certificaten die een veilige opslag van gegevens garanderen. In een aantal gevallen delen we persoonsgegevens met onze partners (zie hiervoor). In alle gevallen is dit enkel en alleen ter ondersteuning van onze eigen diensten. Wij werken alleen maar samen met bedrijven die voldoen aan de Europese privacywetgeving, of ze nu in Europa zijn gebaseerd of niet.

Om onze dienstverlening te optimaliseren maken we gebruik van klanmanagement tools. In deze tools worden uw contactgegevens en de inhoud van al onze contacten opgeslagen. Hierdoor weten we, als u contact opneemt, bijvoorbeeld precies wat de vorige keer met u is afgesproken.

5. HOE LANG BEWAREN WIJ PERSOONSGEGEVENS?
Persoonsgegevens blijven binnen PONTES beschikbaar tot 1 jaar na afronding van het contract, de opdracht of het traject. Daarna worden alle gegevens verwijderd/vernietigd.

Digitale WO gegevens blijven te allen tijde op de server van de beveiligde server, en zullen nooit worden opgeslagen op andere digitale plaatsen, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

Geprinte rapporten worden enkel verstrekt aan betrokken bewerkers van PONTES en de betrokkene zelf. De rapporten worden bij PONTES ingeleverd en vernietigd zodra geprinte rapporten hun doel hebben gediend.

6. INZAGERECHT
U kunt ten allen tijde een verzoek indienen tot inzage in uw persoonsgegevens. Dit houdt in: persoonsgegevens die PONTES ten aanzien van u verwerkt met volledig overzicht en omschrijving van doeleinden en herkomst van de gegevens. U heeft tevens de mogelijkheid om aan ons te vragen deze persoonsgegevens geheel of gedeeltelijk te laten wijzigen en/of verwijderen. Wij zullen binnen 4 weken schriftelijk of per elektronisch post antwoord geven op dergelijke verzoeken.

7. SOCIAL MEDIA PLATFORMS EN LINKS
U heeft de mogelijkheid om deel te nemen aan de blogs en andere social media platforms die de PONTES aanbiedt. Het voornaamste doel van deze social media platforms is om u de mogelijkheid te bieden om content te delen. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gehouden worden wanneer persoonlijke informatie die u op deze platforms deelt, gebruikt, misbruikt of anderszins toegeëigend wordt door een andere gebruiker.

Wij bieden ook links aan naar andere social media platforms die beheerd worden op servers buiten PONTES door personen of organisaties waarover wij geen zeggenschap hebben. PONTES is niet verantwoordelijk en biedt geen garanties voor de nauwkeurigheid of enig ander aspect van de informatie die op deze servers staat. Een link naar de website van een derde partij kan niet beschouwd worden als een goedkeuring van ons of de derde partij van de producten en/of diensten van de ander. PONTES is niet verantwoordelijk en biedt geen garanties voor de opslag en gebruik van persoonsgegevens op servers van derde partijen. We raden aan de privacy policy op de website van elke derde partij waarnaar vanaf onze sites gelinkt wordt, te bekijken hoe ze met uw persoonlijke gegevens omgaan.

8. CONTACTGEGEVENS

Pontes International, Baronielaan 4, 4818 TR, Breda

Telefoonnummer: 076-5151811
Bereikbaarheid: op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur
E-mail: office@pontesgroup.com

PONTES behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in haar Privacy Statement. Het verdient aanbeveling om deze Privacy Statement af en toe te raadplegen, zodat u van de wijzigingen op de hoogte bent.